cart side close
cart icon
Το Καλάθι μου
Υπάρχουν 0 στοιχείο(α) στο καλάθι σας.
Το καλάθι σας δεν έχει επιλεγμένα προϊόντα!
Σύνολο: 0,00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Καλώς όρισες στην Anko Academy, τη Νο 1 Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων!

Η υψηλή ποιοτική εκπαίδευση εξελίσσεται και προσφέρεται μέσω τηλεκπαίδευσης, επεκτείνοντας τον ορίζοντα και τις δυνατότητες παρακολούθησης μέσω e-learning μαθημάτων Εστίασης, Ομορφιάς και Ξενοδοχειακών Σπουδών.

Επέλεξε το online πρόγραμμα που επιθυμείς και μάθε από τους ηγέτες της τουριστικής βιομηχανίας.

Ξεκίνα αμέσως με 1500+ video στη διάθεση σου και διαδραστικές ασκήσεις, όπου και αν βρίσκεσαι, την ώρα που σε εξυπηρετεί, στο δικό σου ρυθμό, έχοντας άμεση επικοινωνία με τους καθηγητές.

Μεγιστοποίησε σήμερα τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε αυτόν τον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο με την εγγύηση της 30ετούς εμπειρίας της Νο 1 Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων.

Γιατί στην Anko εσύ είσαι το επίκεντρο!

Το όραμα και η αποστολή μας

Με υπευθυνότητα, ευαισθησία και σεβασμό προς τους σπουδαστές μας, παρέχουμε υψηλή ποιοτική εκπαίδευση, πρωτοπορώντας στην προετοιμασία των επαγγελματιών του Αύριο.

Γεγονός που αποδεικνύεται περίτρανα στις Ημέρες Καριέρες της Anko όπου περισσότερες από 60 ηγετικές επιχειρήσεις του Τουριστικού κλάδου, 300 στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου, σπουδαστές και καθηγητές συναντώνται δημιουργώντας την κατάλληλη υποδομή για συνεργασία.

Η αφοσίωση, ο επαγγελματισμός, η συνέπεια, η γνώση, τα 30 χρόνια εμπειρίας, τα ήθη και οι αξίες μας, αναγνωρίζονται από του εκπροσώπους του Τουρισμού και συνυπογράφουν ότι «Μαζί χτίζουμε καριέρες»!

Η ιστορία μας

Όλα ξεκινούν το 1992 με την ίδρυση της Anko στην Κω από τον οραματιστή κ. Χρήστο Έψιμο ο οποίος προβλέπει τις τάσεις και τις ανάγκες της αγοράς και σχεδιάζει την πρωτοεμφανιζόμενη για την εποχή ειδικότητα, τη Μηχανογραφημένη Λογιστική, ενώ λειτουργεί και τμήμα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Το 2011 επεκτείνεται σε Τουριστική Σχολή ταχύρρυθμης επαγγελματικής εξειδίκευσης και το 2014 σε Ιδιωτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης παρέχοντας σπουδές με Κρατική Πιστοποίηση, ενώ παράλληλα εγκαθιδρύονται παραρτήματα σε Λέρο, Κάλυμνο και στη Ρόδο, την καρδιά του τουρισμού.

Σήμερα, οι σπουδαστές μας ξεχωρίζουν στην αγορά εργασίας αποφοιτώντας από τα τμήματα Γαστρονομίας, Ζαχαροπλαστικής, Διοίκησης Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων και Αισθητικής, ενώ παράλληλα παρακολουθούν καινοτόμα σεμινάρια όπως Revenue Management, Destination Marketing, Guest Relation, Event Management, Vegan Μαγειρική και πολλές άλλες θεματικές, υπό την καθοδήγηση των εξαίρετων καθηγητών της σχολής που είναι καταξιωμένα στελέχη επιφανών επιχειρήσεων.

Επιπροσθέτως, έχουν την δυνατότητα να μετεκπαιδευτούν και να εξειδικευτούν στο αντικείμενο που επιθυμούν καθώς η σχολή έχει διασφαλίσει τη συνεργασία με κορυφαία Πανεπιστήμια του εξωτερικού στο πλαίσιο προσφοράς των μέγιστων δυνατοτήτων εξέλιξης.

Σήμερα, η Anko κοιτάζει, όπως πάντα, μπροστά. Και είναι έτοιμη να πρωτοπορήσει στις ανάγκες της νέας ψηφιακής εποχής. Η ποιοτική εκπαίδευση εξελίσσεται και προσφέρεται μέσω τηλεκπαίδευσης, επεκτείνοντας τον ορίζοντα και τις δυνατότητες παρακολούθησης μέσω e-learning μαθημάτων εστίασης, ομορφιάς και ξενοδοχειακών σπουδών.

Ξεκλείδωσε και εσύ σήμερα το μέλλον σου με τα ευέλικτα προγράμματα μάθησης της Anko Academy.